• kenburns1
  Хексагон
  `Хексагон`нуди соработка во областа на хидраулика и пневматика
  Вршиме изработка на хидраулични агрегати и црева до 400 бари.
 • kenburns1
  Хексагон
  `Хексагон`нуди соработка во областа на хидраулика и пневматика
  Вршиме испитување на хидраулични пумпи, ремонт и продажба на серво механизми, разни видови заптивки.
 • kenburns1
  Хексагон
  `Хексагон`нуди соработка во областа на хидраулика и пневматика
  Вршиме изработка на хидраулични агрегати и црева до 400 бари.
 • kenburns1
  Хексагон
  `Хексагон`нуди соработка во областа на хидраулика и пневматика
  Вршиме испитување на хидраулични пумпи, ремонт и продажба на серво механизми, разни видови заптивки.

5 ПРИЧИНИ ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ ХЕКСАГОН

`Хексагон`нуди соработка во областа на хидраулика и пневматика.Нашата компанија опфаќа изработка на хидраулични агрегати и хидраулични црева до 400 бари,испитување на хидраулични пумпи на испитен стол,ремонт и продажба на серво механизми,разни видови заптивки.