Мултифункционала Машина

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Прецизно обработува со движење и позиционирање од внатрешната страна,на места недостапни за контролирање и следење од надвор.
  • Контрола на движењето на алатот и точна проценка.
  • Внатрeшно заварување од ø 40mm до ø 400mm.
  • Стружење од ø 40mm до ø 400mm.

ПРЕДНОСТИ

Машините од овој тип се издвојуваат по нивната стабилност, точност, компактна големина, безбедност и непречено функционирање. Обезбедува висока точност за на самото место се поправаат жлебови и зглобови на мали и големи опреми, елиминирајќи ја потребата да се размонтираат истите.

ЗА ОГРАНИЧЕН И НЕОГРАНИЧЕН ПРОСТОР

  • Совршено се прилагодува за минимална обработка,како и за немерливи машински должини.
  • Се извршува прецизна обработка во крајно редуциран простор без да се размонтираат било какви делови.