Кои Сме Ние & Што Нудиме

`Хексагон`нуди соработка во областа на хидраулика и пневматика.Нашата компанија опфаќа изработка на хидраулични агрегати и хидраулични црева до 400 бари,испитување на хидраулични пумпи на испитен стол,ремонт и продажба на серво механизми,разни видови заптивки.
Исто така ви нудиме сервис на камиони и тешки машини
камиони за смет - контејнери
камиони за цемент
багери
ровокопачи
булдожери